Informasjon

09.10.2023

I September ble jeg akutt alvorlig syk og klinikken har derfor vært stengt over en lengre periode. Jeg begynner å jobbe i november men vil da starte forsiktig med 1-2 dager i uken henholdsvis torsdager og fredager. Åpningstidene vil derfor være redusert i en tid framover samtidig som jeg sakte, men sikkert rehabiliteres tilbake til en normal hverdag. Når man plutselig blir alvorlig syk ser man hvor sårbart livet kan være og man begynner å tenke over de eksistensielle spørsmålene når det gjelder livet generelt og jobb. Å spesialisere meg og jobbe mer rettet mot kvinnehelse har ligget som en underliggende drøm siden før jeg startet Mobilitetsklinikken, og nå har jeg fått et lite "spark" bak til å realisere dette. Mobilitetsklinikken var så heldig å få tilbud om å flytte inn i kvinnehelsesenteret Under Livet på Kjelsås i Oslo, og jeg besluttet nylig å benytte meg av dette. Under Livet er et nydelig senter med andre helseaktører, hvor man også tilbyr gruppetrening i sal med blant annet Yoga og Pilates. Senteret eies og drives av Hypopressiv Trening Norge AS, og jeg er også i gang med sertifisering som Pro Trener innen Hypopressiv Trening Norge Metoden. Jeg gleder meg til å bli en del av Under Livet på Frysja/Kjelsås, og håper så mange som mulig av nåværende pasienter ønsker å følge meg dit. Under Livet er et kvinnehelsesenter, men jeg vil fortsatt behandle alle kjønn som ønsker å gå hos meg. 

På grunn av økte kostnader og den dyrtiden verden dessverre er inne i må også Mobilitetsklinikken øke prisene på tjenestene noe. Se prisliste for total oversikt. Mobilitetsklinikken vil også tilby nye tjenester som hjemmebesøk ved behov og 60 minutters oppfølgingstime. I løpet av våren 2024 vil jeg også kunne tilby oppfølging som Pro trener i hypopressiv trening. Jeg kommer også til å gjennomføre Norsk Fysioterapi Forbunds kurs innen kvinnehelse i løpet av 2024 og vil da kunne utvide tjenestene innen kvinnehelse. 

Jeg beklager ulempene min sykdom har skapt, og takker for forståelse og tålmodighet så langt. Det setter jeg stor pris på i en tid som dette. Jeg ser fram til å møte nye og gamle pasienter så snart helsen min tillater det. 

Inntil vi sees igjen: Ta vare på deg selv og de du er glad i, det er nå du lever! Beste hilsener fra Katinka.