Litt om Mobilitetsklinikken

Fysioterapeut Katinka er utdannet fysioterapeut ved Oslo Metropolitan university (OsloMet) med norsk autorisasjon og Medlem av Norsk Fysioterapeutforbund. Hun har bred erfaring fra arbeid med geriatri, fallforebygging og kroniske smerter etter å ha jobbet for forskningsgruppen Aldring, helse og velferd ved OsloMet i om lag 5 år. I 2021 startet Katinka reisen som selvstendig næringsdrivende fysioterapeut på Løren Torg i Oslo. I 2022 flyttet klinikken fra Løren til Trondheimsveien 135. I løpet av oktober 2023 vil Mobilitetsklinikken flytte inn i det flotte kvinnehelsesenteret Under Livet på Kjelsås i Oslo. Ny adresse blir Kjelsåsveien 174, inng B, 0884 Oslo.  

I sin kliniske hverdag behandler vår fysioterapeut alt fra muskel- og skjelettproblemer, nevrologiske diagnoser, systemiske lidelser, livsstilssykdommer og svangerskapsrelaterte plager. Katinka har stor tro på å kombinere manuelle teknikker og en aktiv øvelsesbasert tilnærming. Mobilitetsklinikken bruker både trykkbølgebehandling og nåler i smertebehandling. Fysioterapeut Katinka har gjennomført NFFs kurs i "Bruk av nåler i smertebehandling del 1, 2 og 3". Bruk av nåler som smertebehandling er en veldokumentert og godkjent metode av norske helsemyndigheter og skilles fra klassisk akupunktur som fortsatt regnes som alternativ medisin. 


Etter å selv ha gjennomgått to svært krevende svangerskap og fødsler har hun utviklet en stor interesse for kvinnehelse, svangerskapsplager og rehabilitering etter svangerskap. Katinka brenner for å løfte frem kvinnehelse i alle livets faser, og ønsker å også bruke utdanningen og kompetansen sin til dette. I løpet av 2023/24 vil fysioterapeut Katinka fortsette på spesialisering innen kvinnehelse gjennom Norsk fysioterapiforbund, og samtidig gjennomføre sertifisering som Pro trener i Hypopressiv Trening Norge Metoden. 


En fysioterapeut kan veilede og gi råd, men det er pasienten som står i fokus. Med en individuell tilnærming, og å sammen med pasienten legge en behandlingsplan for å finne realistiske mål vil hun hjelpe deg å oppnå det som er din optimale funksjon. Dersom det skulle være behov for det kan Katinka tilby hjemmebesøk, behandling og oppfølging i hjemmet, samt videokonsultasjon og telefonoppfølging.

Katinka har bla kurs i "Bruk av nåler i smertebehandling del 1, 2 og 3" , Bekkenleddsmerter 1, Bekkenbunn og underlivsprolaps, Hodepine og migrene, Taping av akutte og kroniske idrettsskader. Redcord, Neurac 1 - en introduksjon (slyngetrening). Helsepedagogikk med blant annet coaching, veiledning og pasientundervisning. Katinka er sertifisert AktivA-terapeut gjennom kurset Aktiv med Artrose ved Nimi. Kurs i «Skulderinstabilitet og labrumskader» og «Ligamentskader i ankel - Diagnostikk og rehab». Under sertifisering som Pro Trener i Hypopressiv Trening Norge Metoden. 

Mobilitetsklinikken er en helprivat klinikk. Dette betyr at det ikke er venteliste og at du som regel kan få time på dagen ved akutt behov. Det er ikke behov for henvisning og du kan selv bestille time enten på nett, mail eller per telefon. Avbestillingsfrist et døgn før oppsatt time uten gebyr. Timer som ikke blir benyttet blir fakturert som normalt. 

Mobilitetsklinikken har samarbeidsavtale med de fleste helseforsikringer. Ta kontakt dersom du lurer på om du kan bruke din helseforsikring hos oss. 

Møt vårt team

Mobilitetsklinikken består per i dag av Fysioterapeut Katinka Webjørnsen. Ambisjonen er å vokse og å etterhvert kunne tilby tverrfaglig behandling innen muskel- og skjeletthelse, samt gruppetrening med fokus på mobilitet. På senteret tilbys det ulike gruppetimer fra før; både Yoga, pilates, samt workshops og oppfølging fra Hypopressiv Trening Norge Metoden. På Under Livet jobber det også osteopat, hormonterapeut og psykoterapeut.

Katinka Webjørnsen

Norsk autorisert fysioterapeut med stor interesse for kroniske smerter, kvinnehelse og en helhetlig tilnærming til behandlingen. Katinka tilbyr både bruk av nåler og trykkbølgebehandling som en del av smertelindring og for å kunne hjelpe pasienten til å oppnå optimal funksjon.